• ремонты здесь
  • Nyitvatartás

    Hétfő: 12:00-24:00
    Kedd: 12:00-24:00
    Szerda: 12:00-24:00
    Csütörtök: 12:00-24:00
    Péntek: 12:00-04:00
    Szombat: 12:00-04:00
    Vasárnap:  ZÁRVA

     

    Asztalfoglalás, információ:

    +36-52/688-050

     

    Jegyelővétel:

    A papír alapú jegyeket nyitvatartási időben a Roncsbárban is meg lehet váltani, de szinte minden koncertünkre online elővételi lehetőség is van, melyet a hivatalos facebook eseményeinkben megtaláltok! Fontos információ még, hogy elővételes koncertjegyet a koncertet megelőző napig lehet vásárolni, illetve a már megváltott belépőket nem áll módunkban visszaváltani!

     

    A koncertterembe való belépés előtt a ruhatár használata erősen ajánlott a vendégeink biztonsága érdekében!

     

    Cikkek

    Nemjuci

    Nemjuci

    Az immáron 4 éves Nemjuci zenekar április elején jelentette meg második nagylemezét, ismét cím nélkül. Ami a cím helyett beszél, az megint a zenekarról készült fotósorozat, illetve a cd tok, amihez a zenekar igen erős mondanivalót társított. Egy öko-hulladékégető előtt fotózkodik a banda, a lemez tokja hulladékból, kidobott kartonpapírból készült, izgalmas design-nal, a kompozícióban pedig visszaköszön az előző lemezborító koncepciója is.

    A Nemjuci izgalmas szín a magyar zenei palettán, aki már látott tőlük koncertet, jól ismeri azt az őszinte ősi energiát, ami irigylésre méltó lehet bármilyen bandában, nemhogy egy csajjal a csapat élén. Juci és a fiúk szép számú rajongótábort toboroztak maguk köré az elmúlt évek során mindenféle korosztályból, hiszen zenéjük a fiatalok mellett sok apukának is visszaidézi a jó öreg 70-es éveket. Két nagylemezzel, három videoklippel, és két, hosszú hetekig rádiós listavezető dallal a zsebükben a zenekar folyamatosan jelen van a klub- és fesztiváléletben is, több nagyszínpadra és exkluzív helyszínre is bekerült már a produkció.

    Új albumon 10 dal található, amiből a rendszeres koncertlátogatók párat már ismerhetnek. Finom szerelmes enyelgéstől kezdve a popos rádióbarát számokig, balladákig, na meg a Nemjuci védjegyes masszív, mégis csajos rock-ig széles a műfajskála.

    A csapat 10 állomásos lemezbemutató turnéjának nagy részét már nagy sikerrel maga mögött tudhatja, debreceni helyszínként pedig nem más, mint az újonnan nyitott Roncsbár lesz.

    A koncertekre állandó útitárs a turnébuszban a Nemjuci Turi is, ami a zenekar hivatalos ruháit vonultatja fel, turkáló funkcióban, Juci által válogatott ruhákból, amik szolid Nemjuci logót kapnak, mindez elérhető áron, szintén az újrahasznosítás jegyében.

    GrandMexicanWarlock

    A furcsa nevű zenekart az ex-Idoru dobos, Szabó Laci hívta életre 2008 nyarán, olyan társakkal kiegészülve, mint Mohácsi Matyi basszusgitáros (Shell Beach, ex-Idoru), Reich Tamás gitáros (Subscribe), valamint Somló Dani dobos (Esclin Syndo). Majd egy év telt el, mire megtalálták a megfelelő énekest, Bodóczy Zoltán (Undos) személyében, aki a My Small Community-ből lehet ismerős, illetve csatlakozott Hegyi Áron billentyűs (Jazzékiel).

    Az első életjelet 2009 novemberében adták, amikor két demót felraktak a Myspace-re, majd röviddel ezután, decemberben a Dürerben debütáltak, a Turbo és a Fish! vendégeként. A szakma rögtön egy új "supergroup"-ról beszélt, akik valamiféle progresszív, pszichedelikus rockot játszanak, nem is akárhogy!

    2010-ben többször megfordultak Budapest nívós klubjaiban, koncerteztek vidéken, illetve sikerült bekerülni néhány nyári fesztiválra is, annak ellenére, hogy ez idő tájt még nem volt nagylemezük. Időközben kijött az igen merész első videóklip is a We Disappear című számra.

    Egy évvel az első koncert után, 2010 december 16-án a MamaZone gondozásában megjelent az Aeons címet viselő első album, amely fordulópontnak tekinthető a zenekar életében. A kicsit sem szokványos, hosszú és bevállalós lemez minden várakozást felülmúlt, a közönség és a szakma részéről egyaránt kiemelkedő figyelmet kapott.

    A 2011-es évet új lendülettel kezdte a zenekar, sikerült kinőni az előzenekari státuszt, erre ékes példa a márciusi lemezbemutató koncert a Szikrában, ahol már saját vizuállal és koncepcióval álltak színpadra, szépszámú közönség előtt, majd áprilisban részt vettek az MR2 Akusztik felvételén is.

    A nyár számtalan fesztiválkoncerttel telt, szeptemberben pedig a Life Of Agony-ból ismerős Keith Kaputo-val adtak sikeres koncertet a Dürer Kertben. Majd a gitáros poszton történt váltás követően – Reich Tamás helyét Maksi Csaba vette át – az őszi-téli fővárosi és vidéki klubkoncertekkel egy időben elkezdődött az új lemez körüli matatás is és előrukkoltak egy, a zenekartól kissé idegen rap nótával is, melyben az Isten Háta Mögött frontembere, Pálinkás Tamás közreműködik.

  • отзывы